ناربن؛ فروش انواع نرم افزارهای سازمانی و ارائه کننده خدمات مشاوره مالی و مالیاتی

تفاوت سیستم‌های تحت وب on-premises و سیستم‌های ابری

تفاوت سیستم‌های تحت وب on-premises و سیستم‌های ابری

زمانی که یک سازمان تصمیم می‌گیرد برای یکپارچه ساختن فعالیت‌های کسب و کارش از یک سیستم ERP استفاده کند، دو مدل به‌کارگیری وجود خواهد داشت، استفاده از سیستم در بستر ابر؛ به‌شکل سنتی یا on-premises. مدل on-premises را می‌توان به دو شکل تحت‌وب یا محلی بکار گرفت. در هر کدام از مدل‌های on-premise یا ابری، شما به یک نرم‌افزار دسترسی دارید اما باید تصمیم بگیرید در چه بستری از نرم‌افزار استفاده کنید. تصمیم‌گیری در این زمینه به عوامل مهمی به ویژه بودجه شما بستگی دارد. قبل از اینکه هر کدام از این مدل‌ها را به‌کار بگیرید باید تفاوت استفاده از سیستم‌ها در بستر ابر و on-premises را بدانید.

در ادامه به مهم‌ترین تفاوت‌های به‌کارگیری سیستم در حالت تحت وب on-premises و ابری می‌پردازیم.

مدل به‌کارگیری

On-premises: در این مدل، شرکت سخت‌افزارهای مناسب را فراهم می‌کند و نرم‌افزار روی سرور و سخت‌افزار‌های شرکت نصب می‌شود. در این حالت سازمان مسئول نگهداری سخت‌افزار و همه فرایند‌های مرتبط به آن است و کاربر از طریق تجهیزات و زیرساخت‌های شرکت به سیستم دسترسی خواهد داشت.

ابری: نرم‌افزار روی سرور‌های شرکت ارائه‌دهنده خدمت نصب می‌شود و سازمان از طریق اینترنت به سیستم دسترسی خواهد داشت. در این مدل سازمان‌ها این امکان را خواهند داشت که به‌شکل اشتراکی به نرم‌افزار و منابع سخت‌افزاری در هر زمان و مکان دسترسی داشته باشند.

هزینه

On-premises: سیستم‌های On-premises تحت‌وب معمولا به سرمایه اولیه بیش‌تری نیاز دارد چون علاوه بر خرید سیستم، تامین زیرساخت‌هایی مانند سرور و تجهیزات برای اجرای نرم‌افزار ضروری است. همچنین اگر سازمان، تیم IT قوی و حرفه‌ای نداشته باشد، برای جذب و آموزش نیروی IT نیز باید هزینه‌ای در نظر گرفته شود. مهم‌تر از آن این است که در سیستم‌های on-premises، تیم IT باید میزان قابل توجهی از زمان و بودجه را به نگهداشت و به روز بودن زیرساخت اختصاص دهند.

ابری: در سیستم‌های ابری، به دلیل حذف هزینه‌های تامین زیرساخت، هزینه‌های اولیه عموما کم‌تر خواهد بود در این مدل کسب و کارها به‌شکل اشتراکی و به‌وسیله‌ی اینترنت به سیستم دسترسی خواهند داشت. ارائه‌کننده خدمت زیرساخت‌های لازم را به شما عرضه می‌کند و علاوه بر مسئولیت نگهداری از زیرساخت به مشتری اطمینان خواهد داد که همیشه امکان دسترسی به سیستم را داشته باشد. استفاده از سیستم‌های ابری به پرسنل تیم IT این امکان را می‌دهد که به جای تمرکز بر موضوعات مربوط به تامین و نگهداشت زیرساخت به ارائه راهکارها و بهبود فرایند‌ها بپردازند.

بر اساس گزارشی از اوراکل استفاده از سیستم‌های ابری با حذف هزینه‌های تامین زیرساخت و نگهداری از آن، در مقایسه با سیستم‌های on-premises، در یک دوره زمانی 4 ساله مجموع هزینه ها را تا 50% کاهش می‌دهد.

دسترسی

On-premises: در سیستم‌های on-premises، به دلیل اینکه سرورها در داخل سازمان نگهداری می‌شوند معمولا کاربران در محیط سازمان امکان دسترسی به سیستم دارند. زیرا امکان ایجاد این دسترسی هزینه زیادی خواهد داشت که برای بسیاری از سازمان‌ها به صرفه نیست.

ابری: سیستم‌های ابری در مقایسه با سیستم‌های سنتی امکان دسترسی بیش‌تری را فراهم می‌کند. استفاده از سیستم‌های ابری به کاربران این امکان را می‌دهد که در هر زمان و مکانی به اطلاعات کسب‌و‌کارشان دسترسی داشته باشند. این موضوع برای بسیاری از سازمان‌ها اهمیت زیادی دارد اما توجه به این مساله که سیستم‌های ابری تا چه حد میزان دسترسی‌پذیری را تضمین می‌کند نیز مهم است. راهکاران ابری همکاران سیستم تا بیش از 95% دسترسی را تضمین می‌دهد. به این معنی که کارکنان می‌توانند بدون هزینه اضافه یا تنظیمات خاصی در هر زمانی روی لپ تاب، تبلت و گوشی‌های هوشمند به سیستم، دسترسی داشته باشند.

امنیت

On-premises: امنیت، مهم‌ترین دغدغه‌‌ی بسیاری از سازمان‌ها است. در سیستم‌های on-premises برای حفظ امنیت داده‌ها در ابتدا باید زیرساخت‌ها مناسبی فراهم شود علاوه بر این تجهیزاتی چون وف* و نرم‌افزار‌هایی چون فایروال برای حفظ امنیت داده‌های سازمان الزامی است. همچنین برای کاهش ریسک از دست رفتن داده‌ها داشتن فرایندهایی برای پشتیبان گیری منظم، ضروری است.

ابری: یکی دیگر از مزایای سیستم‌های ابری نسبت به on-premises، امنیت بیش‌تر است. ارائه‌کنندگان خدمات ابری معتبر به دلیل سرشکن شدن هزینه‌ها این امکان را خواهند داشت از تجهیزاتی با استاندارد‌های امنیتی بالا استفاده کنند. علاوه بر این موضوعاتی مثل پشتیبان‌گیری منظم در سیستم‌های ابری با فرایندهای مشخصی تامین می‌شود.

دانش فنی

On-premises: در این حالت چون شرکت نرم‌افزار را روی زیرساخت‌های خود تجهیز می‌کند، باید تیم IT وقت زیادی را به نگهداری از سرور اختصاص دهند. در این مدل مسئولیت کنترل همه جنبه‌های فنی زیرساخت به عهده مشتری است.

ابری: یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از سیستم‌های ابری به ویژه برای کسب کار‌های کوچک و متوسط عدم نیاز به دانش فنی است. در این حالت همه‌ی مسئولیت‌های نگهداری از نرم‌افزار و زیرساخت‌ بر عهده شرکت ارائه‌دهنده است.

آیا در انتخاب بهترین گزینه هنوز دچار تردید هستید؟ سوال‌تان را در بخش نظرات بنویسید ما به شما پاسخ می‌دهیم. همچنین اگر تمایل دارید می‌توانید با واحد فروش شرکت جهت مشاوره تماس حاصل فرمایید.

مقالات مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

favicon

نامی حساب ناربن

شرکت ناربن با آمادگی کافی، تجارب لازم و رویکردی نوین آماده ارائه خدمات به تمامی شرکت ها و سازمان ها می باشد. ناربن موفقیت های خود در ارائه خدمات به بیش از ۹۰۰۰ مشتری را مرهون برقراری رابطه ای دوستانه و مفید با مشتریان خود می داند و با ایده های بدیع در ارائه خدمات در صدد بسط و گسترش این موفقیت است.

اطلاعات تماس

طراحی وبسایت توسط نردوما